INFO@VIRTUE.DK

.

+45 70601075

.

Titel

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Velkommen Mikkel Rasmussen – godt at have dig med om bord

Virtue byder hjertelig velkommen til Mikkel Rasmussen. Mikkel har en baggrund som elektriker og holder adskillige Cisco CCNP-certificeringer (CCNP R/S, CCNP Service Provider, CCDP og CCNP Wireless) Han har over 18 års erfaring indenfor netværk. De fleste af disse år har han arbejdet som konsulent og netværksarkitekt. Mikkel har arbejdet indenfor mange forskellige områder herunder Luftfart, Public service, Kommuner, Finans, Medicinal, Pharma, Transport og Public-Rail med fokus på Core Backbone, LAN/WAN i Enterprise, Datacenter, MPLS og QoS i Enterprise og Wireless core infrastructure.

https://www.linkedin.com/in/mikkelrasmussen/

 

Virtue

Skriv et svar